Experts in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers

Rud Hybrid verhuur

Onze keuze in verhuur: Weissenfels sneeuwkettingen

In verhuur hebben we gekozen voor het jarenlang betrouwbare merk Weissenfels. De sneeuwkettingen zijn eenvoudig om te leggen. Zie onze downloadpagina voor montage-instructie.

Voor of achterwielen?

Sneeuwkettingen worden gemonteerd om de aangedreven wielen. Dit zijn meestal de voorwielen. BMW en Mercedes hebben vaak achterwielaandrijving

Schakeldikte

De sneeuwkettingen hebben 9mm schakels; dit geeft voldoende degelijkheid en ze passen op de meeste personenauto’s. Mag u slechts 7 mm of gaan conventionele sneeuwkettingen monteren, dan bent u aangewezen op loopvlakkettingen.

Velgbescherming

Bent u zuinig op uw velgen, dan is het mogelijk om tegen een zeer schappelijk tarief velgbeschermers er bij te huren. De velgbeschermers worden vlak voor het definitief vergrendelen van de sneeuwketting, tussen velg en ketting geplaatst. De velgbeschermers zijn beschikbaar voor 15, 16 en 17 inch velgen.

Prijzen sneeuwkettingen (montage en BTW inbegrepen)

  • * Over dag 11 t/m 15 krijgt u 50% korting en vanaf dag 16 zelfs 75% korting; de eerste 10 dagen betaalt u altijd het dagtarief.
  • In periodes rond zwarte zaterdagen kan een hoogseizoen toeslag van toepassing zijn. Klik hier voor een actuele prijsopgave.
  • Voor reserveringen binnen 3 dagen kan een last minute toeslag van toepassing zijn.

    De borgsom bij het huren van sneeuwkettingen is € 50,- voor 'Personenauto sneeuwkettingen' (eventueel met velgbescherming) en voor de overige modellen € 100,-. De totale borg van een huurtransactie is maximaal € 100,-. De minimale huurtermijn bedraagt 7 dagen.