Experts in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers

Topspace

Sinds 1994 verhuurt Topspace dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsendragers. Topspace bestaat uit twee netwerken; het Topspace netwerk waar het allemaal mee begonnen is, en het snel groeiende Rent-a-Skibox netwerk. Met exclusieve samenwerkingsverbanden door heel Nederland worden ieder jaar vele klanten tevreden geholpen. Topspace & Rent-a-Skibox zijn in dit vakgebied marktleider en hebben ongeveer 20.000 regelmatig terugkerende vaste klanten, en elk jaar weer een hoop nieuwe klanten. De zomervakantie en wintersport periode zijn voor ons de drukste periodes.

Direct aanmelden? Mail ons op verhuur@topspace.nl

Assortiment

Als officieel partner van Thule is materiaal van goede kwaliteit erg belangrijk voor ons. Hierdoor bestaat ons assortiment dakdragers uitsluitend uit Thule dakdragers. Deze blinken uit in een probleemloze montage en geruisloze pasvorm. De dakkoffers bestaan uit een mix van Hapro en Thule koffers. Welke koffers gebruikt worden is afhankelijk via welk netwerk de partner handelt. Topspace heeft uitsluitend Thule koffers, Rent a Skibox uitsluitend Hapro koffers. Verder hebben we veel ervaring met sneeuwkettingen, conventionele met een ring aan de achterzijde en loopvlakkettingen. We voeren uitsluitend A-merken.

Werkwijze voor de klant

Vrijwel al onze klanten boeken enkele weken voor hun vertrek de gewenste artikelen via onze website. Ze kiezen zelf een verhuurpartner met onze locatievinder. De reservering wordt in behandeling genomen en aan de klant bevestigd indien de materialen beschikbaar en compatibel zijn met het voertuig van de klant. In deze bevestiging zit ook de betaalinstructie. Er wordt een afspraak ingepland met de klant en de montage vindt op de afgesproken tijd plaats. Bij terugkomst worden de huurartikelen gedemonteerd, gecontroleerd en teruggemeld. Na terugmelding krijgt de klant zijn borgsom teruggestort Al onze klanten krijgen na 11 maanden na de afloop van de huurtermijn een herinneringsmail om wederom te kunnen huren. Dit zorgt ervoor dat er veel terugkerende klanten zijn. Zo bouwen we samen aan een vast en groeiend klantenbestand.

Praktijk

In overleg met onze verhuurpartner worden er 12 tot 20 dakkoffers op locatie gehouden. Tekorten vullen wij aan en overschotten worden zo snel mogelijk weer opgehaald. De montagebeloning bedraagt in het zomerseizoen 25% van de huurwaarde en in het winterseizoen 30%. De gemiddelde huurwaarde is € 138,00 excl. BTW per reservering. De werktijd van het monteren/uitgeven is gemiddeld 15 minuten. De drukste perioden lopen van half december tot half maart en van half juni tot eind augustus. Op verkopen geldt 10% beloning. Daarnaast kunnen klanten de eindschoonmaak afkopen voor € 15,-/€12,50 welke geheel voor de partner is.

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda met 2300m2 magazijn. Met 7 fulltime en 5 parttime medewerkers worden alle boekingen beheerd. Dat houdt in dat al het klantcontact, informatievoorziening, betalingsverkeer, voorraadbeheer en logistiek wordt verzorgd. Ook verzorgen wij een tijdige aanvulling van tekorten in de voorraden van onze partners net als het ophalen van overschotten. We werken 99.99% foutloos, we checken en dubbelchecken, want wij willen net zoals onze klanten niet op het laatste moment voor verrassingen te komen staan.

Voordelen als partner

 • Nieuwe klanten komen over uw drempel
 • 25-30% montage vergoeding op verhuurartikelen
 • Mensen die uw bedrijf weten te vinden en kunnen aanraden
 • Extra marge uit montage beloning op verhuren
 • Uitbreiding van uw service
 • Initiële Training en volledige ondersteuning
 • Samenwerking met een professionele partner die alles regelt
 • Mogelijkheid om artikelen uit het assortiment te verkopen

Werkwijze als partner

De montage partner heeft toegang tot ons web portaal. Hier staat overzichtelijk welke klanten komen voor montage en demontage. Er zit een mail-functie in om eenvoudig een montage tijdstip naar de klant te mailen. Op de afgesproken tijd worden de gehuurde artikelen gemonteerd en het huurdocument ondertekend. Bij retour: demontage, controle en eventueel schoonmaak en Topspace stort de borg terug naar de klant.

Wie zoeken wij?

 • Correcte klantbehandeling
 • Vakkundige montage en volgen procedures volgens instructie
 • Nette omgang met materiaal
 • Een vast aanspreekpersoon
 • Bedrijven met geen of beperkte vakantiesluiting
 • Interesse in een nadere samenwerking

Aanmelden

Bij interesse e-mail ons met uw bedrijfsinfo en contact gegevens. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op! Voor andere vragen staan wij u ook graag te woord.

Email: verhuur@topspace.nl

Telefoon: 076 - 520 7 520