Experts in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers

Handig om te weten

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit jonge kwalitatief hoogwaardige producten van uitsluitend kwaliteitsmerken; voornamelijk Thule. We verhuren een breed en diep assortiment bagageboxen, skiboxen, dakdragers, fietsdragers en sneeuwkettingen

Gratis vakkundige montage

Alle dakkoffers, dakdragers en fietsdragers die u huurt worden door ons gratis en vakkundig gemonteerd en na de huurperiode weer gedemonteerd. Wij verhuren en monteren al sinds 1994 en hebben ruime ervaring met vrijwel alle merken en modellen auto’s.

Montage ook bij u in de buurt

We beschikken over een vrijwel landelijk dekkend netwerk van montagepartners. Allemaal autogerelateerde bedrijven met een mogelijkheid om in een werkplaats te monteren.
Montageplaatsenoverzicht (Montageplaatsen s.v.p. alleen bezoeken op afspraak).

Reserveren


Reserveer s.v.p. tijdig. Veelal kunnen we u ook op het laatste moment nog helpen, zelfs op de dag van vertrek! Soms is dat dan wel een andere locatie dan gewenst.
Communicatie omtrent de reservering dient altijd via de website of via het hoofdkantoor in Breda te gaan. Lees meer over reserveren en annuleren

Betaling

U dient de huur en borgsom beide vooruit te voldoen. Dit gebeurt per iDEAL of overschrijving. U dient zich te kunnen legitimeren op moment van montage/ophalen.

Schoonmaak

Omdat u een schone dakkoffer van ons meekrijgt, verwachten wij deze ook weer schoon terug (binnen- en buitenkant). U kunt ervoor kiezen om de dakkoffer door ons schoon te laten maken; dat kost dan € 15,-.

Borgsom

De borgsom bedraagt maximaal € 100,-. De borgsom wordt vooraf met de huursom voldaan. Wanneer u de goederen in goede staat heeft geretourneerd ontvangt u binnen 7 werkdagen uw borgsom retour.

Huurtermijn

De huurtermijn wordt berekend in dagen. Bij de telling van het aantal dagen wordt de dag van ophalen, samen met de dag van terugbezorgen als 1 dag gerekend. Dit geldt niet als één van deze dagen in het weekend valt. Na 10 huurdagen krijgt u 35% korting. Na 16 dagen 70%. De minimale huurtermijn is 8 dagen.

Kortingen

Naast bovengenoemde meerdagenkorting, komt u mogelijk tegelijkertijd in aanmerking voor vaste klantenkorting. Zie Kortingen

Retourneren op een andere locatie

Retourneren op een andere locatie dan waar de gehuurde spullen opgehaald zijn, is in principe mogelijk. Het kan alleen als er geen andere klanten door gedupeerd worden natuurlijk. Wij zijn genoodzaakt hier kosten ad € 15,- voor in rekening te brengen.

Last minute wijzigingen

Voor last minute wijzigingen in dakdragers door een verkeerd daktype dat u heeft opgegeven, of een plotselinge verandering van auto, worden kosten ad € 15,- gerekend. Onder 'Last minute' verstaan we binnen 3 dagen voor montage.

Koop na huur

Wanneer u een (nieuw) product koopt binnen twee weken na afloop van huur, dan krijgt u 25% van de huur voor het betreffende product gecrediteerd. Naar de Webshop.