Dakdragers huren - GRATIS montage

Topspace verhuurt THULE dakdragers; uitstekende pasvorm, geen beschadigingen aan de auto en geluidsarm.

Wat zijn dakdragers?

Een set dakdragers of allesdragers dient als basis om daarop een dakkoffer, skidrager of fietsdrager te plaatsen. Dakdragers lopen van bestuurderskant naar bijrijderskant en dienen niet verward te worden met dakrails, die af-fabriek in de lengte van het dak lopen. Ook hierop dienen nog dragers gemonteerd te worden. Heeft u zelf dakdragers, dan passen onze dakkoffers hier op (mits niet breder dan 8cm). Heeft u ze niet, huurt u ze dan bij ons.

Autodak en dakdrager

Vrijwel iedere auto is voorbereid door de autofabrikant met de mogelijkheid om dakdragers te monteren. Vaak is er niet direct een mogelijkheid voor montage zichtbaar; we spreken dan van een 'normaal dak'. Montagesystemen zijn soms juist goed zichtbaar. Dakrails, vaste bevestigingspunten (fixpoints) en flushrails zijn het meest voorkomend. Lees hier meer over daktypen en montagesystemen.

Prijzen dakdragers (incl. montage en BTW)

Dakdragers Personenauto

Dakdragers Personenauto
 • Specification x
Dag 0-10
€ 6,50
per dag
Dag 11-15
€ 4,23
per dag
Dag 16 - e.v.*
€ 1,95
per dag

Dakdragers Speciaal/Bestel

Dakdragers Speciaal/Bestel
 • Specification x
Dag 0-10
€ 8,75
per dag
Dag 11-15
€ 5,69
per dag
Dag 16 - e.v.*
€ 2,63
per dag
 • * Over dag 11 t/m 15 krijgt u 35% korting en vanaf dag 16 zelfs 70% korting; de eerste 10 dagen betaalt u altijd het dagtarief.
 • De borgsom voor een set dakdragers is € 50,-.
 • De minimale huurtermijn bedraagt 8 dagen
 • In periodes rond zwarte zaterdagen kan een hoogseizoen toeslag van toepassing zijn. Klik hier voor een actuele prijsopgave.
 • Voor reserveringen binnen 3 dagen kan een last minute toeslag van toepassing zijn.
 • .

  Voor uw auto een dakdrager toepassing?

  Voor 99,9% van de Europese auto's hebben we een geschikte dakdragerset te huur. Als u weet welk autodak u heeft, dan kunnen we aan hand van het kenteken zien welke dakdrager gemonteerd kan worden. Op de webpagina toepassingen per merk kunt u nakijken hoe dit voor uw auto zit.

  Dakdragers vakkundig monteren

  Dakdragers dienen exact volgens handleiding geplaatst te worden. Er altijd op een schoon en droog dak gemonteerd te worden. Montage is een service van onze zijde en wordt vakkundig verzorgd op één van onze 91 verhuurlocaties.