Direct reserveren | Aanmelden

Experts in verhuur en verkoop van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdrager

Dakdragers huren - GRATIS montage

Topspace verhuurt THULE dakdragers; uitstekende pasvorm, geen beschadigingen aan de auto en geluidsarm.

Wat zijn dakdragers?

Een set dakdragers of allesdragers zijn de basis waarop een dakkoffer (skibox/bagagebox), skidrager of fietsdrager gemonteerd worden. Dakdragers lopen van bestuurderskant naar bijrijderskant. Soms worden ze verward met dakrails, die af-fabriek in de lengterichting van het dak geplaatst zijn. Ook hierop dienen nog dragers gemonteerd te worden. Heeft u zelf dakdragers, dan passen onze dakkoffers hier op (mits niet breder dan 8cm). Heeft u ze niet, huurt u ze dan bij ons.

Autodak en dakdrager

Vrijwel iedere auto is voorbereid door de autofabrikant met de mogelijkheid om dakdragers te monteren. Vaak is er niet direct een mogelijkheid voor montage zichtbaar; we spreken dan van een 'kaal dak'. Montagesystemen zijn soms juist goed zichtbaar. Dakrails, klepjes (fixpoints), flushrails of een T-track zijn het meest voorkomend. Lees verder over daktypen en montagesystemen.

Prijzen dakdragers (incl. montage en BTW)

Dakdragers Personenauto

Dakdragers Personenauto
Dag 1-10
€ 5,75
per dag
Dag 11-15*
€ 2,88
per dag
Dag 16 e.v.*
€ 1,44
per dag

Dakdragers Speciaal/Bestel

Dakdragers Speciaal/Bestel
Dag 1-10
€ 7,95
per dag
Dag 11-15*
€ 3,98
per dag
Dag 16 e.v.*
€ 1,99
per dag
 • * Over dag 11 t/m 15 krijgt u 50% korting en vanaf dag 16 zelfs 75% korting; de eerste 10 dagen betaalt u altijd het dagtarief.

  De borgsom voor een set dakdragers is € 50,-. De minimale huurtermijn bedraagt 7 dagen.

 • Voor uw auto een dakdrager toepassing?

  Voor 99,9% van de Europese auto's hebben we een geschikte dakdragerset in verhuur. Als u weet welk autodak u heeft, dan kunnen we aan hand van het kenteken zien welke dakdrager gemonteerd kan worden. Op de webpagina toepassingen per merk kunt u nakijken hoe dit voor uw auto zit.

  Dakdragers vakkundig monteren

  Het komt erg nauwkeurig bij het monteren van dakdragers. De dakdragerset zelf bestaat uit 4 voeten die meestal uit verschillende klemplaten en rubbers bestaan. Dit is om de vorm van uw dak te corrigeren en een goede grip te verkrijgen. Er dient ook rekening te worden gehouden met de te plaatsen artikelen en dient altijd op een schoon dak te gebeuren. Montage is een service van onze zijde en wordt vakkundig verzorgd op één van onze 77 montagelocaties.

  Prijsopgave