Experts in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers

Sneeuwkettingen personenauto

Wij verhuren Weissenfels sneeuwkettingen

Voor conventionele sneeuwkettingen verhuren we het betrouwbare merk Weissenfels. De sneeuwkettingen zijn eenvoudig om te leggen. Zie onze downloadpagina voor montage-instructie.

Voor of achterwielen?

Sneeuwkettingen worden gemonteerd om de aangedreven wielen. Dit zijn meestal de voorwielen. BMW en Mercedes hebben vaak achterwielaandrijving

Schakeldikte 9mm

De verhuurde 'Sneeuwkettingen Personenauto' hebben 9mm schakels; dit geeft voldoende degelijkheid en ze passen op de meeste personenauto’s. Indien u maximaal 7 mm dikke sneeuwkettingen mag monteren, dan bent u aangewezen op loopvlakkettingen of de Rud Hybrid sneeuwkettingen.

Velgbescherming

Bent u zuinig op uw velgen, dan is het mogelijk om velgbeschermers mee te huren. De beschermers worden vlak voor het aanspannen van de sneeuwkettingen, tussen velg en ketting geplaatst. De velgbeschermers zijn alleen beschikbaar voor 15, 16 en 17 inch velgen.

Kijk in de webshop voor nog veel meer sneeuwkettingen

Prijzen sneeuwkettingen (montage en BTW inbegrepen)

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen
  • Specification x
Dag 1-10
€ 3,75
per dag
Dag 11-15*
€ 2,44
per dag
16 e.v.*
€ 1,13
per dag

Hybride sneeuwkettingen

Hybride sneeuwkettingen
Dag 1-10
€ 6,95
per dag
Dag 11-15*
€ 4,52
per dag
16 e.v.*
€ 2,09
per dag
  • * Over dag 11 t/m 15 krijgt u 50% korting en vanaf dag 16 zelfs 75% korting; de eerste 10 dagen betaalt u altijd het dagtarief.
  • In periodes rond zwarte zaterdagen kan een hoogseizoen toeslag van toepassing zijn. Klik hier voor een actuele prijsopgave.
  • Voor reserveringen binnen 3 dagen kan een last minute toeslag van toepassing zijn.

    De borgsom bij het huren van sneeuwkettingen is € 50,- voor 'Personenauto sneeuwkettingen' (eventueel met velgbescherming) en voor de overige modellen € 100,-. De totale borg van een huurtransactie is maximaal € 100,-. De minimale huurtermijn bedraagt 7 dagen.