Nieuws

Datum:

Bagagebox trekhaak voortaan kantelbaar!

De bagagebox trekhaak was altijd al een populaire box voor de mensen met heel veel bagage of met geen mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkoffer op het dak. Het nadeel was altijd het bereiken van de kofferbak of 3e of 5e deur. Dat is met de Thule BackSpace 9171 kantelbare trekhaakbox geen probleem meer. Middels een voetpedaal kantelt u de box eenvoudig naar achteren. Verkrijgbaar vanaf 1 juli 2016.

Thule BackSpace Bagagekoffer trekhaak
Thule BackSpace Bagagekoffer trekhaak
Datum:

Topspace past benamingen dakkoffers aan

In navolging van dakkoffer- en dakdragerproducent Thule, past ook Topspace de benamingen van de dakkoffers aan:

Bagagebox Middel Thule S
Bagagebox Groot Thule M
Hybride Box Thule L
Skibox Klein Thule S - lang model
Skibox groot Thule M (lang model)
Skibox bagagebox Sub Super Thule XL
Skibox bagagebox Super Thule XXL

Datum:

Topspace lanceert nieuwe website

Een oude broek kan lekker zitten, maar soms is hij toch versleten. 
We hebben een nieuwe, verbeterde website met meer functionaliteit voor de klant.
 Zo kunt u uw eigen gegevens en voertuigen beter beheren, uw reserveringen inzien, betaling beheren en eenvoudig een nieuwe reservering plaatsen. Uw vaste klantenkorting wordt automatisch opgehoogd etc..

Datum:

Prijswinnende sneeuwketting binnenkort verkrijgbaar


De Thule Easy-fit sneeuwketting is voorzien van de meest innovatieve technologie en won daarmee vorig jaar de 'innovation of the year award' op de EquipAuto in Parijs. Deze design sneeuwketting maakt het bevestigen erg gemakkelijk: u stopt, u legt de sneeuwketting in een paar seconden om, en u rijdt verder. Demontage is zo eenvoudig dat uitleggen langer duurt dan de feitelijke demontage.

Datum:

Tweede generatie Wingbar Thule Wingbar Edge geïntroduceerd

Tijdens de Automechanika beurs in Frankfurt heeft Thule de tweede generatie Wingbar gepresenteerd. Deze vernieuwde versie van 's werelds veiligste en stilste dakdrager heeft een extra laag profiel. Door het lage profiel blijft de dakdrager dichter bij het dak van uw auto en dit heeft zeer gunstige invloed op de aerodynamica en de geluidsenergie. Deze dakdragerset wordt beschikbaar gemaakt voor auto's met flushrails, open dakrailingen en fixpoints. Verkrijgbaar vanaf 2013.

Datum:

Nieuwe opvouwbare fietsendrager Thule EasyFold gepresenteerd

Thule heeft een nieuwe gebruiksvriendelijke, opvouwbare fietsdrager ontwikkeld voor alle typen fietsen. De Thule EasyFold kan in twee stappen op uw auto gemonteerd worden. De fietsdrager welke in 2013 te koop zal zijn, wordt eerst op de trekhaak gezet en in stap 2 uitgevouwen. Een ruimtebesparende fietsdrager die u eenvoudig thuis kunt opbergen of in de kofferbak van de auto. Geschikt voor alle type fietsen, waaronder E-bikes (elektrische fietsen en fietsen met een hulpmotor). Voorzien van LED verlichting.

Datum:

Thule introduceert nieuwe sneeuwketting, fietsdrager en dakkoffer op Automechanika


Op de Automechanika in Frankfurt heeft Thule een aantal nieuwe producten geïntroduceerd. Dit zijn de Thule Excellence XT, Thule Easy-fit, Thule Easy Fold en Thule EasyFold.
De Thule Excellence XT is de meest ultieme en luxe dakkoffer, die automatisch uw lading vastlegt en zelfs verlichting in de dakkoffer heeft! De Thule EasyFit is de handigste sneeuwketting ter wereld. De Thule Easy Fold is de eerste opvouwbare fietsdrager van Thule. De Thule 2e generatie Wingbar is een nog stillere en zeer lage dakdrager. Lees de specifieke nieuwsberichten voor uitgebreide informatie.

Datum:

Topspace op Facebook

Sinds enkele dagen vindt u ons ook op Facebook. Bekijk onze pagina via deze link: www.facebook.com/Topspace.nl

Datum:

Nieuwe Topspace webshop live

Vanaf vandaag is onze nieuwe webshop live. Via deze webshop kunt u gemakkelijk al onze producten bestellen en betalen. Vervolgens wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd of u kunt deze afhalen of laten monteren op een van onze 34 locaties.
U kunt onze webshop bezoeken via deze link: Topspace Webshop.

Datum:

Verbeterde Atlantis krijgt de naam Thule Motion

In 2012 zal de Thule Atlantis vervangen worden door de Thule Motion, een dakkoffer die weer voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Thule maar met iets meer luxe dan de Thule Atlantis. De Thule Motion komt in een 200, 600, 800 en 900 uitvoering. Alle maten zullen te verkrijgen zijn in glanzend zwart en zilver, de Thule Motion 800 komt ook in glanzend wit.

Datum:

Thule komt met witte dakkoffer

De Thule-group heeft aangekondigd dat er in de nieuwe dakkoffer-lijn Thule Motion ook een witte variant zal komen. We spreken over de jaren 80 toen Thule de grauw-witte Combibox op de markt bracht. Nu komt er weer een witte skibox, maar dan in prachtig glossy-white.

Datum:

Thule introduceert zeer stille dragerstang

Na de innovatieve Thule Aerobar komt Thule nu met de WingBar, de stilste en veiligste dragerstang ooit. Door de vleugelvorm in combinatie met de rubberen strip in de T-Track van de stang produceert de WingBar 90% minder geluid dan de Aerobar. Door de speciale profielen op het einde van de stangen wordt de luchtweerstand op de stang verminderd, wat benzine bespaart. De Thule WingBar past op alle voetensets van Thule. Vanaf half oktober 2011 is de Thule Wingbar verkrijgbaar.

Datum:

ThuleWebshop live

Topspace dochter ThuleWebshop is live gegaan. Deze webshop is volledig gericht op Thule producten. De webshop is hier te vinden.

Datum:

Topspace neemt Thule reistassen op in het assortiment

De complete Thule Crossover collectie is vanaf vandaag bij Topspace verkrijgbaar. U kunt de tassen bekijken in onze showroom in Breda, of bestellen via internet.

Datum:

Thule komt met tassenlijn

Thule zal binnenkort een tassenlijn introduceren: Thule Crossover. Deze exclusieve en kwalitatief hoogwaardige serie tassen zal bestaan uit een rugzak, laptopsleeves, messenger bag, duffelbags en rolling duffels. Voor een weekendtrip of voor dagelijks gebruik, er is altijd een tas te koop voor het vervoeren van uw bagage. De Thule Crossover tassen zijn uniek, zowel in ontwerp als in features. Deze kwaliteitsproducten komen met een elegant maar sportief ontwerp.