Experts in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers

Sneeuwkettingen verhuur

Sneeuwkettingen en loopvlakkettingen huurt u voordelig bij Topspace.

Eenvoudige montage

Sneeuwkettingen omleggen is niet altijd eenvoudig. Met lage temperaturen en een flink pak sneeuw ook niet altijd een pretje. Kies daarom voor eenvoudig te monteren sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen die u bij Topspace.nl huurt kunnen worden gemonteerd zonder dat de auto hoeft te worden verreden. Het zijn moderne, kwalitatief sterke kettingen die niet hoeven te worden nagespannen.

Kettingplicht, verplicht of verstand?

In de meeste wintersportlanden zoals Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland etc. is het verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben. Naast het feit dat u een boete of rijverbod kunt krijgen is het natuurlijk veel belangrijker om op een veilige en verantwoorde manier uw wintersport bestemming te bereiken. U vindt hier de verschillende regels die in Europa gelden. Controleer altijd dat u kettingen heeft die geschikt zijn voor uw bandenmaat en autotype.

Vooraf passen en oefenen

Leg de kettingen al een keer om voordat u vertrekt. Dit voorkomt problemen als u ze daadwerkelijk in de sneeuw moet monteren en controleert de pasvorm.

Bandenmaat

U vindt de bandenmaat op de zijkant van uw band Bezoek de pagina hier!

4x4/SUV versus personenauto

Er zijn kettingen van zwaardere kwaliteit voor SUV's en 4x4 auto's. Op deze voertuigen kunt u geen personenauto-sneeuwketting leggen.

Loopvlakkettingen

Steeds meer auto's kunnen geen normale sneeuwkettingen gebruiken. Dit komt door de beperkte ruimte achterin de wielkast en dan dient u loopvlakkettingen te monteren. Bekende merken zijn Maggi Trak en Rud Centrax. Loopvlakkettingen komen veel voor bij velgen vanaf 17 inch in combinatie met automerken zoals Audi, Alfa Romeo, Volvo, VW, Opel, Peugeot en Renault. In het instructieboekje van uw auto vindt u deze beperking.

Sneeuwkettingen huren Topspace

Hybride sneeuwkettingen

We verhuren ook Rud Hybrid, een combinatie van een loopvlakketting en een autosok. Een goedkoop alternatief voor een loopvlakketting, maar minder geschikt voor auto's met achterwielaandrijving. Meerdere malen tot testwinnaar uitgeroepen!

Kijk in de webshop voor nog veel meer sneeuwkettingen