Experts in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers

Thule XXL dakkoffer huren

De Thule XXL is zowel een bagagebox als skibox. De grootste dakkoffer in de markt. We verhuren de luxe modellen van Thule, namelijk Thule Motion XT XXL en Thule Atlantis 900. Deze Thule box is een stuk zwaarder belastbaar door een metalen frame in de bodem. Het maximum laadvermogen is maar liefst 75 kg. Deze dakkoffer heeft uithoudingsvermogen! De Thule XXL is aan 2 zijden te openen.


Grootste dakkoffer van Thule 630 liter

Dit is de grootste dakkoffer die Thule in het assortiment heeft met 630 liter inhoud. De Thule XXL biedt ruimte aan 9 paar ski-uitrustingen of 7 weekendtassen. Ze is aan 2 zijden te openen en heeft het maximale laadvermogen van 75 kg.

Kleuren zwart en zilver

Deze dakkoffers zijn ofwel zwart glanzend ofwel zilverglanzend. We proberen altijd een mooie match met uw auto te maken. Geef gerust aan in het opmerkingenveld bij het reserveren dat u graag een bepaalde kleur wil.

Beperkingen en aanbevelingen

Doordat de dakkoffer Thule XXL aan 2 zijden te openen is, is hij goed geschikt voor hoge auto's zoals MPV's en SUV's. Hij is te groot voor kleine auto's zoals een Mini Cooper of Fiat 500 of auto’s met een motorinhoud van minder dan 1000cc of een vermogen van minder dan 100pk.

Afmetingen

Binnen: 226 x 85 x 43 cm
Buiten: 235 x 94 x 47 cm

Thule Motion XT XXL Kopen?

De XXL is niet alleen te huur maar ook te koop in onze WEBSHOP